неделя, 10 април 2016 г.

Питки с розмарин, чесън и зехтин и идеи за други пълнежи

Аз правя тези красиви пълнени питки от обикновено тесто. След изпичане намазвам със зехтин. Много са вкусни и с плънка от спанак, праз и миди. Хубавото е,че плънката се разпределя развномерно. Други варианти за плънката: задушено зеле - кисело и прясно, запържен лук, варени картофи с чушки или лютеница или картофи син патладжан, ориз с гъби, маслини и зехтин и сладък вариант: тахан-халва, мармалад, сушени плодове, орехи и канела. А като свърши постът всеки ще се сети с какво да ги напълни. :)

Вижте как да постигнете красивия им външен вид в това видео. Тази жена има и други клипчета, всичките са много хубаво направени и с интересни рецепти.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...