събота, 26 март 2016 г.

"Патриархът и одеялото" от Православно издателство Потамитис

Знам, че вече писах за красивите книжки на издателство Потамитис. Не искам да ставам досадна, но темата далеч не е изчерпана. :)

Ето какво казват за себе си:

Издателство Потамитис е семейно издателство, което има за цел да отпечатва догматично верни, завидно красиви и интересни книжки за православните деца по света!

Ако искате да подкрепите нашата работа, поръчвайте книгите ни, разпространявайте новината, молете се за нас!

IC XC
NI KA


Това беше първата книжка от поредицата им "Православни книжки", която прочетохме с Тони. Много се смяхме на приключенията на въпросното одеяло. А аз тайничко се зарадвах, че детето научи какво значи истинска христянска любов и щедрост!

Отново споделям информация за поръчки, защото книжките още не са намерили пътя си към българските православни книжарници, но по Вашите молитви се надявам и това скоро да се случи.

Тук може да видите първите дванадесет книжки, които да издадени до момента: http://orthodoxchildrensbooks.com/eng/index.php/Books-in-Bulgarian/View-all-products.html 

Това е американският им сайт. Цените в евро може да видите на снимката по-долу.

Доставката им е с куриерската служба на Български пощи EMS. При поръчки над 27 евро доставката е за тяхна сметка. Поръчки се приемат на адрес: izdatelstvo@potamitis.info
Можете да пишете на български, на английски или на гръцки.

И накрая нещо, което да очакваме с нетърпение. Когато се продадат всички отпечатани досега книжки от поредицата "Православни книжки" 1-12, парите ще бъдат вложени в отпечатването на нови 21 книжки. Тези тук:

Малко по малко ще Ви разкажа и за другите книжчици. Много са ни любими! Като кутия с шоколадови бонбони: всеки е различен, но всички са ужасно вкусни!




Няма коментари:

Публикуване на коментар

КОМЕНТАРИТЕ СЕ ПУБЛИКУВАТ, СЛЕД КАТО БЪДАТ ОДОБРЕНИ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...