неделя, 1 септември 2013 г.

Първи ден на градина за новата учебна 2013-14.

Онзи ден преди заспиване изброявахме имената на децата от групичката на Точката. На сутринта живо се интересуваше дали същия ден ще ходи на градина. Е, добре, първа фаза приключи успешно.

Започнаха да ме  крънкат за торта покрай тази книжка
Но може ли торта току така без повод?! Сега вече има повод - първия ден в детската градина!

В началото на стажа на нашия тати, Т. много тежко преживяваше отсъствието му и воденето на градина беше трудна работа. Гушва ме и не пуска, не иска да влиза в групата... Тогава започнахме да водим дневник. Всяка вечер рисуваме какво са правили през деня, а сутрин преди да излезем за градинката, Тони оцветява картинките. Сега пак ще го извадим. :)

5 коментара:

  1. Страшна идея! Какво ли не измисля мама, за да им е по-леко на малките палавници. А поредицата от тези книжки е много забавна, за сега имаме две, но скоро ще добавя и останалите. Приключенията на Никола също е хубава поредица, нещо като "Пипи дългото чорапче", но главният герой е момченце. Усмивки!

    ОтговорИзтриване
  2. Малко бях наплашена от миналата година, затова се подготвих на три фронта, но детето расте и някои неща стават вече по-лесно. :) Благодаря за коментара, Стефче, непременно ще обърнем внимание и на "Приключенията на Никола". Още сега ще кача линк в блога.

    ОтговорИзтриване
  3. Стефче, да не би да имаш предвид "Малкият Никола" на Рьоне Госини?

    ОтговорИзтриване
  4. Да, те са около 9 книжки.
    http://cinebum.eu/?p=14709

    ОтговорИзтриване
  5. Любими и много красиво оформени, доколкото виждам. Ще пиша за тях! :)

    ОтговорИзтриване

КОМЕНТАРИТЕ СЕ ПУБЛИКУВАТ, СЛЕД КАТО БЪДАТ ОДОБРЕНИ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...