вторник, 13 декември 2011 г.

Oнлайн радиа и телевизии

Пловдивска Православна Телевизия.
Това пишат за себе си те самите. http://hristianche.blogspot.com/2011/12/blog-post_631.html
Нашите любими неща:
Предават на живо всички служби сутрин и вечер от Митрополитския храм "Света Марина", а на празници и от други църкви, където има архиерейска служба. Четят се жития на светиите и сутрешни и вечерни молитви. Много обичаме да слушаме г-н Иван Николов да разяснява четириевангелието.
Ще се радваме да има детски предавания и да може предварително да се запознаем с програмата.

Гръцка православна телевизия и радио:
http://www.tv4e.gr/
За да ги пуснете можете да ползвате преводача на Гугъл. За невладеещите гръцки има приятна църковна и класическа музика. Честно казано се замислям дали да не започна да уча гръцки с програмката Rosetta Stone. Може да се свали и кракната.



Американското православно радио "Древна вяра".
ancientfaith.com
Радиото: може да се избира между две програми. Първата е Music, която е предимно за песнопения: . Има песнопения на всякакви езици, включително арабски, които звучат много мистично и екзотично. Другата е Talk, която е повече с беседи, детски приказки, есета, проповеди.
Подкаст: чудесни увлекателни детски православни предавания. Вижте всички подкаст има страхотни неща за всеки вкус. http://ancientfaith.com/podcasts

Можете да избирате между много български и македонски телевизионни програми и по-главните български радиостанции на този адрес: http://www.predavatel.com/bg/

BBC Radio
http://www.bbc.co.uk/radio/

Има и други: http://hristianche.blogspot.com/2012/03/blog-post_21.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

КОМЕНТАРИТЕ СЕ ПУБЛИКУВАТ, СЛЕД КАТО БЪДАТ ОДОБРЕНИ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...