четвъртък, 8 септември 2011 г.

Нещо като предисловие

 
Posted by Picasa
Въведение Богородично

Когато един православен сяда да яде в закусвалня, той няма демонстративно да вдигне ръка и да се прекръсти преди хранене, а на ум ще каже само: "В името на Отца и Сина и Светия Дух. Амин!" Няма да започне да се храни без молитва, но ще запази това в тайна. Имах колебания дали да направя публично достояние такава важна част от живота си като преживяванията на нашето семейство, свързани с вярата. Надявам се, че с този блог ще съм от полза на хората, които като нас не са възпитани от вярващи, църковни родители и сами търсят пътя да дадат най-доброто на децата си.

Православните родители не са по-различни от всички останали. Те се вълнуват от това децата им да са нахранени, облечени, образовани, възпитани, щастливи, успели, но всичко това може да стъпи само на здравата основа на живата връзка с Бога.

Може да се каже, че това преди всичко е сайт за родителство и след това за религия. Без да омаловажавам ролята на второто за успеха на първото.

Засега спирам до тук. На първо време ще предложа повечко връзки към други блогове и сайтове, а по-натък, ще видим как ще потръгнат нещата. Надявам се да дам и свой принос.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

КОМЕНТАРИТЕ СЕ ПУБЛИКУВАТ, СЛЕД КАТО БЪДАТ ОДОБРЕНИ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...