1 буркан стерилизиран грах с водата
1 средна глава лук
1 голям морков (или 2 малки)
2-3 средно големи картофа
2 1/2 ч. л. сол
2 ч. л. чубрица (по-добре копър, но аз нямах)
2 буркана студена вода (за да изплакнем буркана от граха и да знаем колко вода да сипем, ако сме по-плахи начинаещи готвачи)
Вари се 40-50 минути до омекване на картофите и морковите. Вкъщи пасираме само отделни порции, защото не всички са фенове на крем-супите. Важно е да се пасира гореща. На първата снимка се вижда супата преди да се пасира.
1 средна глава лук
1 голям морков (или 2 малки)
2-3 средно големи картофа
2 1/2 ч. л. сол
2 ч. л. чубрица (по-добре копър, но аз нямах)
2 буркана студена вода (за да изплакнем буркана от граха и да знаем колко вода да сипем, ако сме по-плахи начинаещи готвачи)
Вари се 40-50 минути до омекване на картофите и морковите. Вкъщи пасираме само отделни порции, защото не всички са фенове на крем-супите. Важно е да се пасира гореща. На първата снимка се вижда супата преди да се пасира.
Няма коментари:
Публикуване на коментар
КОМЕНТАРИТЕ СЕ ПУБЛИКУВАТ, СЛЕД КАТО БЪДАТ ОДОБРЕНИ!